Häähömpötystä ♡

HEEI! 

https://fi.wikipedia.org/
Halusin vaan jakaa tätä onnea tänne. 
Sillä me saatiin vihkiaika Pyhän Laurin kirkosta!! 

Miksi tämä on niin ihmeellinen asia? 
Pyhän Laurin kirkko Vantaalla on Suomen suosituin vihkikirkko  ja minä menetin etuajo-oikeuteni kun siirsin kirjani tänne Ruotsiin. Olin jo aivan varma että emme tule saamaan kirkkoa, ja koin jotenkin etten toista kirkkoa haluaisi, mietimme jo monia muita vaihtoehtoja. Enää ei kuitenkaan tarvitse onneksi murehtia sillä laitoin kuitenkin hakemuksen hakuviikolla ja saimme kun saimmekin vihkiajan! 

Nyt alkaa häät tuntuu jotenkin todelliselta, tämä ihan oikeasti tapahtuu? Pitää vissiin tosissaan alkaa tekee jotakin, eikä vaan vasemmalla kädellä.

Ensi viikolla toinen kaasoistani tulee Tukholmaan viikonlopuksi, ehkä menemme katselemaan mekkoja? IIK! Jos siis saan vielä sovitusaikoja viikon varoitusajalla... 

Olemme muuten aloittaneet häiden järjestelyt todella hyvissä ajoin, reilu vuosi sitten. Tunnen itseni ja askartelen muutenkin paljon joten halusin aikaa, niin ettei tulisi järkyttävä stressi. Olin myös kaasona tänä kesänä, heidän häitään kun alettiin suunnittelee viime vuonna olin itse juuri mennyt kihloihin ja pyöriteltiin hääpäiviä. Siinä kaikessa tohinassa huomasin että kesän 2018 kesälauantait oli monessa juhlapaikassa jo varattuja, iski paniikki, ja aikamoinen ahdistus jos rehellisiä ollaan. Onneksi lopuksi löysimme meille täydellisen paikan. 

Tähän asti meillä on varattuna: 

Kirkko ✓
Juhlapaikka ✓
Valokuvaaja ✓
Bändi ✓


Löysin Stockmannilta ennen muuttoani Tukholmaan tällaisen ihanan kirjan. Toivoin että tähän mahdollisesti pystyisi kokoamaan kaikki hääjutut, ja ehkä roikkuisi reissuissa ja menossani mukana... Löytyy kaikki mitä tarvitsee hääsuunnittelussa huomioida, muovitaskuja, tyhjiä sivuja ja yhtä sun toista muuta. Aika jenkkityyliin tehty Wedding Planneri, jotakuta voisi myös häiritä että sisältö on englanniksi. Olen aloittanut täyttämisen ja tuntuu kuitenkin ihan kivalta ja kompaktilta. 


Nyt pitää vissiin oikeasti ottaa pää puskasta pois ja alkaa oikeasti suunnittelemaan, alle vuosi aikaa enää ja ei nää asiat vissiin itsestään järjesty... On vaan niin paljon kaikkea mietittävää, kukkia, värejä, kutsuja, STD-kortteja, vieraslista... 

Mutta ei stressiä, ei tässä kiirettä vielä onneksi ole. 

♡ Tanja 

Kommentit

Suositut tekstit