Kotona ! Hemma ♡

Kolme viikkoa tässä on tullut oltua kotona. Ensin pari viikkoa "vapaalla", eli oikeastaan yritin purkaa kaikkia muutto kasseja, siivota, nähdä kaikkia ihania ihmisiä, leikkiä koiran kanssa, nukkua jne jne. Se siitä "lomasta", katsellaan sitten rouvana elokuussa jos lomalla voisi oikeasti rentoutua. 

Har nu varit tre veckor hemma. Första två veckorna var jag på "semester" alltså försökte jag packa upp allting efter flytten, se alla mina vänner, städa, sova, leka med hunden osv. Det var den "semestern", kanske jag sen i augusti som fru (!!) kan försöka slappna av. 


Ensimmäinen työviikko on myös nyt selätetty. Paluu oli ihanaa mutta ai niin kauheaa. Juuri siis niin ristiriitaista kun odotinkin sen olevan. Paluu vanhaan kun on poissa ollessaan muuttunut, miten pitää kiinni siitä mihin on kehittynyt ja mitä kaikkea on oppinut? Noh, moni asia tuntuu olevan ihan ennallaan, itse ei vaan ole enää se sama sairaanhoitaja kun täältä lähti. Mutta kyllä tämä tästä vielä iloksi muuttuu! :) 

Första veckan tillbaka på jobb här i Helsingfors är också avklarad. Att återvända var jobbigt, just så jobbigt som jag tänkte mig att det skulle vara, kanske till och med lite jobbigare. Här hemma har typ ingenting ändrats, samtidigt har jag ändrats så mycket. Att pussla ihop det gamla med det nya är knappast det lättaste, men det blir nog bra med tiden. 


Loppujen lopuksi paluu kotiin on ollut aivan samanlaista tunteiden vuoristorataa kun mitä Tukholmaan muuttaminen oli vajaa vuosi sitten. Kesti varmaan sen vajaa kaksi viikkoa että tajusin että matkalaukku pitää ihan oikeasti purkaa ja laittaa kaappiin, että en enää lähde heti takaisin. Kyllähän se haikeus ja surukin sieltä puskan takaa minut löysi, pari päivää oli aikamoista kamppailua. Sitten töiden paluu ja kaikki, mut nyt on kaikki ihan ok. Kyllähän kaikki muutokset saa ja kuulukin aiheuttaa tunteita, sitten se että olen tällainen pieni "tunnesieni" ei ehkä auta asiaa mitenkään. 

Själva flytten tillbaka var faktiskt mycket mindre känslorik än jag hade förväntat mig. Tog mig nästan två veckor att fatta att jag faktiskt måste packa upp min väska och ställa den i skåpet. Känslorna hann mig i kapp också, O fick stå ut med några katastrofala dagar då jag i fråga satte alla och allt. Börja jobba igen gjorde knappast saken bättre... Men här sitter jag nu fredag kväll och skriver åt er i stället att allting är helt okej. Saknar till Stockholm, saknar mitt jobb där, men här är mitt hem och det blir nog bra. 

Takaisin kotiin muutto tarkoitti myös että kohta NE on! HÄÄT! Häästressikin nostatti hetkellisesti päätä, jonka jälkeen tulikin taas hirmuinen hää-ähky, ei jaksaisi nyt ollenkaan miettiä häitä. Onneksi on vielä reilu pari kuukautta, kyllähän se on ruhtinaallisesti? 

Att flytta hem betydde också att snart händer det, bröllopet är om typ två månader! Hade en stund förra veckan bröllops stress, sedan blev jag trött på att tänka på bröllopet. Men två månader, det är ju ännu mycket tid, right?! Blir säkert peppad igen nästa vecka, just nu har jag bara ingen lust... 😅

Mutta tällaista tänne, hirmuisesti kaikkea mutta samalla vaan tavallista arkea! Aion jatkaa blogin kirjoittelua vaikka en Tukholmassa enää olekaan ja häistä on tulossa postauksia kun ehdin!
Toivottavasti jaksatte lukea hömpötyksiäni 😁 

Men här går det bra, känslornas bergochdalbana, bröllopsplaneringar och bara vanlig vardag.

Terkkuja 
Hälsningar 

Tanja ♡


Kommentit

Suositut tekstit