Puoliväli

Huhhuh, aika menee niin nopeasti! Vastahan minä panikoin Tukholmaan muuttamisesta ja naureskelin sille miten kaukana hääpäivä on. Nyt on jo tammikuu 2018, KÄÄK!
Tänä vuonna menen naimisiin, pitäisi palata Suomeen töihin ja muuttaa takaisin. 
Noh kaikki aikanaan...

Joulukuussa en ehtinyt kirjoittaa mitään (paitsi uudenvuodenaattona innostuin).
Joulukuu meni yhdessä sumussa, olin kaikki vapaapäiväni Suomessa, en edes jaksa kertoa miten raskasta oli. Noh onneksi oli lomaa 26.12-2.1. jolloin sain ladata akkujani koiraterapialla ja nukkumisella. Nyt on voimia taas vaikka mihin!

Mutta mitä minulle kuuluu ja mitkä fiilikset nyt kun kohta puoli vuotta on mennyt?

Olen ollut Tukholmassa nyt 161 päivää ja virkavapaani loppumiseen on enää 151 päivää! Ollaan siis jo yli puolenvälin, O on ainakin onnellinen. Haluaisi kuulema että muutan kotiin nyt, HETI. Saa kyllä nyt hieman vielä odotella.

Päällimmäisenä mahtava olo. Työ on vieläkin ihanaa, haastavaa, monipuolista, raskasta, kehittävää... Ymmärsitte varmaan? Työ on sitä mitä olen aina salaa toivonut että saisin tehdä.
Kauhuissani myös sillä oma tiedonjanoni ja itseni kehittämisen tarve on kasvanut hirmuisesti! Enkä oikein rehellisesti tiedä mitä sille pitäisi tehdä...

Ikävä on kotia, koiraa, omia rutiineja, treenaamista, ystävien kanssa käytyjä syvällisiä keskusteluita ja yhdessä vietettyä aikaa yms, yms.

Kaiken keskellä on myös haikea olo, tiedän että aikani Tukholmassa on rajallinen ja hyvästien jättäminen tulee lähemmäksi joka päivä. Ristiriitaisia tunteita,  haluaisin työskennellä  Tukholmassa, mutta sitten taas haluaisin asua Suomessa. Ei vissiin ole toimiva yhtälö?

Nyt on myös jo tammikuu, alkaa hieman jo pelottaa kun ei tiedä mitä on seuraavaksi tekemässä. Minulla ei ole mitään hajuakaan mitä haluan tehdä elämälläni kun palaan suomeen!

Kun tarpeeksi pelottaa niin uppoudun hääsuunnitteluun joka onneksi menee hienosti omalla painollaan. Ei stressiä vaan ihanaa ja mukavaa ajanvietettä. Eilen soittivat myös että mekkoni on saapunut! Nyt jännitän sitä että mahdunko siihen, painoja kun ei ole tullut käytyä moikkaamassa salilla pariin kuukauteen.... 

Nyt on loma lusittu ja parin tunnin päästä lentoni lähtee kohti töitä, puolikas yö 16-02 olisi edessä. Onneksi O tulee jo perjantaina mua Tukholmaan piristämään, ei tunnu lähteminen niin pahalta. 

♡ Tanja

Kommentit

Suositut tekstit