Minun arkeni

Hellurei! 

Aikamoista tohinaa tämä elämä kyllä. En koskaan villeimmissä haaveissa olisi voinut uskoa vuosi takaperin että arkeni koskaan olisi tällaista.

Minun tavallinen arkeni juuri nyt on epäsäännöllinen, ihana, rankka, kuluttava ja voimaannuttava. Tässä esimerkki viikostani. 

Maanantai: 

Kotona Suomessa. Otin esille kaikki joulukoristeet ja koristelin O:lle joulun, tai kuten itse kauniisti ilmaisin tapahtui jouluoksennus (hih). Olen joulufriikki. Illalla ihana ystäväni tuli meille käymään, syötiin ja hengailtiin. Aivan mahtavaa kun löytyy yhteinen hetki vaikka se ei aina helppoa olekaan! 
Illalla otin viimeisen lennon takaisin Tukholmaan, taksilla kotiin ja nukkumaan!




Tiistai: 

Uusille työntekijöille intropäivä, oli antoisaa ja läpikäymistä asioita jotka tapahtuu meillä hieman ehkä harvemmin. Iltapäivällä makoilin rehellisesti vaan sohvalla ja tuijottelin netflixiä. Pitkästä aikaa ihan vaan oma hetki. Illalla innostuin(/ahdistuin) joulukorttien tekemisestä. Tajusin että pitää saada kortit valmiiksi ennen seuraava Suomen reissua että ehtivät joulupostimerkillä. Hieman myös katselin taas kerran häiden vieraslistaa joka alkaa löytää muotoaan (onneksi!). 

Keskiviikko: 

Tänään, aamulla oli pesutupa varattuna. Innostuin jopa tiskaamaan (!) kokkaamisen ohessa. Viime viikolla olin napannut tälle päivälle ylimääräisen iltavuoron. Nyt istun tässä sohvalla työpäivän jälkeen ja nautin teetä sekä proteiinijätskiä ja kirjoittelen teille. 

Torstai: 

Huomenna on työvuoro 11-21, mahdollisesti myös seuraavaan työpisteeseen kouluttautuminen, hieman jännittää. Jos jaksan niin pitäisi varmaan imuroida ennen töihin menemistä ja mahdollisesti tehdä ruokatilaus! 

Perjantai: 

Töitä 8-18. Töiden jälkeen olen suunnitellut meneväni läheiseen kauppakeskukseen (Mall of Scandinavia) hypistelemään joulujuttuja sekä ostamaan viimeiset jutut joulukortteihin. 

Viikonloppu: 

Lauantaina alkaa kolmen yövuoron putki. Toivon että löytäisin jotain ihania jouluvaloja tänne Tukholman kotiini ja että saisin joulukortit valmiiksi. Sitten pitää siivota ja pakata sillä ensi tiistaina tähtään yövuorosta suoraan kentälle! Olen kotona Suomessa viettämässä 100-itsenäisyyspäivää. Oi en malta odottaa. Tuntuu että työvuorot menevät huomattavasti helpommin kun tietää mikä odottaa!


Tämä on aika tyypillinen viikko minulle, ehkä en ihan näin paljon normaalisti lentelisi kotiin. Mutta O:lla on nyt paljon töitä joten minulla on helpompi tulla sinne kun hänen tänne Tukholmaan. Toki myös kaikki jouluperinteeni ovat kovasti kytköksissä Suomeen joten on ihana saada tulla niitä toteuttamaan vaikka itse joulun vietänkin Tukholmassa töissä.


♡ Tanja 



Kommentit

Suositut tekstit