Olen menossa alle vuoden päästä naimisiin!

Oli tarkoitus tehdä tämä kirjoitus jo häiden vuosipäivänä, mutta se tuli ja meni, jonkun aikaa sitten. Tässä kun on ollut hieman kaikkea enkä ole jaksanut/ehtinyt kirjoittamaan niin paljoa kun olisin toivonut. Nyt kuitenkin rakkaan ystäväni häiden jälkimainingeissa, kaason pestistä suoriuduttuani, tuntuu oikealta julkaista tämäkin teksti.

Todennäköisesti lukijakuntani koostuu suurimmaksi osaksi ihmisistä jotka tietävät ja tuntevat minut ja O:n. Kaikki eivät ehkä kuitenkaan tiedä miten meidän tarinamme sai alkunsa, minun sohvaltani (kyllä, kaikki on mahdollista).

Me olemme tavanneet noin kolme ja puoli vuotta sitten. Olimme kavereiden kanssa menossa keikalle jota ennen istuimme minun luonani jännittämässä lätkän MM pronssiottelua. Sattumoisin yksi kaverin kaveri ei päässytkään ja oli myynyt lippunsa eteenpäin, O:lle. O tuli tietenkin myös minun luo ennen keikkaa. Siinä me tutustuttiin sohvallani istuen höpisten kaikesta ihmeellisestä. Tästä illasta on nyt kulunut 3,5 vuotta. Olemme periaatteessa asuneet yhdessä siitä asti että tutustuimme. Sohva myytiin sillä se ei sopinut uuden kotimme sisustukseen, mutta O on roikkunut mukana arjessani. Myöskin aikoina jolloin en itsekään tahtonut jaksaa kaikkea myllerrystä, ja alle vuoden päästä hänestä tulee minun aviomieheni, jaiks!

Elämämme on yhtä arjen seikkailua yhdessä. O jäi Vantaalle yksinhuoltajaksi koirallemme, ja kukilleni, minun muuttaessa Tukholmaan. Ainoana toiveena hänellä oli muuttoni suhteen, että tulisin kotiin pari kuukautta ennen häitä, jottei kaikki järjestely jäisi hänelle. Ikävä on välillä järkyttävä mutta kiitollisuus ettei hän vastustanut muuttoani tänne on sanoin kuvaamattoman suuri. ♥

Tarinamme ei ole perinteisin, mutta se on meidän, niin haluan myös että meidän häät ovat - meidän. 
Juhlat meidän kahden rakkaudesta. Ällöä, mutta kun nyt kerran tehdään niin tehdään sitten kunnolla.

Suunnittelut ovat ja aloitettu ja kirjoittelen niistä enemmän kunhan vielä pari tärkeää palasta saadaan paikoilleen.

♡ - Tanja

Kommentit

Suositut tekstit